تعمیر ریسوگراف

تعمیر ریسوگراف با توجه به این که رواج این دستگاه نسبت به سایر لوازم چاپگر کم تر است. امری تخصصی تر محسوب می شود. به این ترتیب که ممکن است. برخی از تعمیرکاران دستگاه های فتوکپی و پرینتر، نتوانند از پس حل مشکلات دستگاه ریسوگراف بر آیند. بنابراین کسب دانش در این زمینه می تواند.  هم به عیب یابی و هم به تعمیر زودتر ریسوگراف کمک کند. البته برخی از سرویس های دستگاه مثل تمیز کردن قطعات را خود کاربران نیز می توانند انجام دهند. با این حال کار نظافت نیز باید با نهایت دقت و حوصله انجام شود. زیرا قطعاتی مثل آینه ها به شدت حساس و آسیب پذیر هستند.

تعمیر ریسوگراف
تعمیر ریسوگراف

سرویس انواع ریسوگراف

ریسوگراف نیز مانند اغلب ماشین های اداری دیگر هر از چندگاهی نیاز به تعمیر و سرویس پیدا می کند. سرویس دستگاه که مهم ترین بخش آن نظافت بخش های گوناگون می باشد، یکی از مهم ترین عواملی است که می تواند. طول عمر و کیفیت محصول را به طور چشمگیری افزایش دهد. از سوی دیگر تعمیر دستگاه ریسوگراف، که امری تخصصی است، حتما باید توسط کارشناس ماهر انجام شود. تا کوچک ترین آسیبی به دستگاه نرسد. معمولا افرادی که در تعمیر گاه های ماشین های اداری مشغول به کارند. دوره هایی در رابطه با هر یک از ابزار های چاپ می گذرانند. دوره های مربوطه به ریسوگراف نیز تدریس می شوند. و بدین ترتیب شما می توانید با خیالی آسوده تعمیر ریسوگراف خود را به دستان ماهر و دقیق آنان بسپارید.

تعمیر ریسوگراف
تعمیر ریسوگراف

رایج ترین بخش های تعمیر ریسو

عیب یابی یکی از مهم ترین بخش های رفع مشکل دستگاه است. زیرا در صورت تشخیص نادرست، نه تنها هزینه اضافی به کاربر تحمیل می گردد. بلکه زمان انجام کار طولانی می گردد. پس از شناخت مشکل و تعیین قطعاتی که نیاز به تعمیر دارند. مهم ترین نکته، دسترسی پیدا کردن به قطعه مورد نظر است. تعمیر کاران باید محل دقیق قطعه مورد نظر را بدانند تا بدون ایجاد خلل در سایر قطعات بتوانند به بخش مورد نظر برسند. دانستن نقشه اجزای داخلی ریسوگراف یکی از ابتدایی ترین دانسته هایی است. که کارشناسان ریسوگراف باید نسبت به فراگیری آن اقدام نمایند.

پس از یافتن قطعه، باید بدون آسیب به دستگاه آن را از جایش خارج نموده و تعمیر اصلی را آغاز نمایند. البته تعمیر همیشه ممکن نیست. گاهی تنها راه حل تعویض قطعه است. با مراجعه به یک تعمیر کار معتبر می توانید از قیمت و کیفیت قطعه تعویضی اطمینان حاصل کنید.

مهم ترین بخش هایی که در دستگاه ریسوگراف نیاز به تعمیر پیدا می کنند شامل: موتور اصلی، اسکنر، مستر ساز، بخش تغذیه، درایو دستگاه، کاست و بای پس هستند.

مدل های مختلف ریسوگراف، در تعمیر برخی از قطعات با یکدیگر فرق می کنند. بنابراین کمک گرفتن از راهنمای محصول برای دسترسی و آشنایی با محل قطعات می تواند کمک کننده باشد. کتابچه های راهنمای تخصصی تعمیر ریسوگراف اطلاعات جامع و کاملی درباره این محصول در اختیار تعمیرکاران قرار می دهند. با این حال تجربه عملی کار با دستگاه فاکتوری بسیار مهم است که تعمیرکار مربوطه حتما باید از آن بهره مند باشد.

تعمیر ریسوگراف
تعمیر ریسوگراف

تفاوت دستگاه ها

تفاوت های بسیار زیادی میان یک دستگاه ریسوگراف و یک دستگاه فتوکپی وجود دارد. که در ذیل به برخی از این تفاوت ها اشاره می نماییم .

۱)سرعت

سرعت چاپ و تکثیر با استفاده از ریسوگراف بسیار بسیار بالاتر از چاپ با استفاده از دستگاه فتوکپی می باشد. و در مواردی که نیازمند تکثیر با تیراژ بالا هستیم بهترین گزینه چاپ با استفاده از ریسوگراف می باشد. و از جمله علت های آن می توان به سرعت بسیار بالا آن اشاره نمود. در این نوع چاپ می توان حدود ۱۱۰۰۰ برگه را در مدت زمان یک ساعت چاپ نمود .

۲) کیفیت

کیفیت چاپ در ریسوگراف بسیار بسیار بالاتر از چاپ با استفاده از دستگاه های فتو کپی می باشد. و از جمله علت های این امر می توان به وجود اسکنر و استنسیل در این دستگاه اشاره نمود. و اما نکته قابل اهمیت در اینجا ثابت ماندن کیفیت اولین کپی تا آخرین کپی می باشد. که سبب می شود. کیفیت اولین تکثیر تا آخرین تکثیر مثلا” ۱۵۰۰۰ تا بدون هیچ گونه تغییری بماند.

۳) هزینه

چاپ با استفاده از ریسوگراف دارای مواد مصرفی با هزینه ی بسیار اندک می باشد. و نیز در چاپ با استفاده از این نوع دستگاه قیمت چاپ بر روی یک برگه بسیار کمتر از چاپ با استفاده از دستگاه کپی می باشد .

۴) امکان چاپ بر روی ابعاد و اندازه های متفاوت

چاپ با استفاده از ریسوگراف بر روی هر کاغذی با هر ابعاد و وزنی که باشد. می تواند صورت پذیرد. به عنوان مثال بر روی مقوا و با ضخامتی بیشتر از آن نیز می تواند عملیات تکثیر انجام شود. و با هر ابعادی نیز عملیات تکثیر امکان پذیر می باشد .

۵) اتصالات  ریسوگراف

می تواند به یک کامپیوتر متصل شود. و یا می تواند. در یک شبکه ی کامپیوتری نیز قرار گیرد. و به تمام کامپیوتر های موجود در آن شبکه متصل گردد. و پس از آن می تواند. در کمترین زمان ممکن عملیات چاپ با استفاده از کامپیوتر را انجام دهد .

۶) امکان چاپ رنگی

در ریسوگراف از درام های متفاوت برای چاپ استفاده شده از این درام ها می توان برای چاپ در رنگ های متفاوت استفاده نمود .

۷) برق مصرفی

برق مصرفی در این نوع دستگاه بسیار بهینه می باشد. به گونه ای که در مدت زمان استفاده از این دستگاه می توان برق بسیار اندکی را هزینه نمود .

۸) عدم استفاده از سیستم های حرارتی در دستگاه.

و اما مورد بسیار مطلوبی که در این دستگاه وجود دارد عدم استفاده از سیستم های حرارتی در این نوع دستگاه ها می باشد. که همین قضیه سبب می گردد. تا در زمان استفاده طولانی مدت از دستگاه ، به هیچ وجه دستگاه نیازی به خنک شدن و یا گرم شدن ندارد.

۹) در هنگام استفاده از ریسوگراف به هیچ وجه نیازمند شخص متخصص و کاردان نمی باشد.

هر شخصی با هر توان علمی می تواند. به راحتی با این دستگاه کار کند .

RZ370 | stencil.wiki

اشتراک گذاری در:

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در مطالب

سوالی دارید؟

برای آگاهی از راه های ارتباط با ما، بر روی دکمه زیر کلیک کنید

مطالب جدید ...

در خبرنامه ما عضو شوید